Tether Srbija

Način funkcionisanja trgovine na sajtu

Kako trgovati Tether-om

Postavljanje objave

Svaki registrovani korisnik može postaviti objavu veoma brzo i jednostavno. Objava se može postaviti sa naslovne stranice (Tab "Objavi ponudu/potražnju") ili isti taj Tab na stranici Moj nalog i objave.

Prvo birate da li kupujete ili prodajete Tether, nakon čega unosite iznos, birate Layer i proviziju. U polju Total automatski se prikazuje ukupan iznos koji nudite odnosno očekujete.

Polje Lokacije predstavlja jedno ili više mesta gde želite da izvršite razmenu i automatski je popunjeno podatkom koji ste uneli pri registraciji, ali umesto toga možete uneti i druge lokacije koje će važiti samo za tu Vašu objavu. Te lokacije ne moraju da predstavljaju Vašu stvarnu lokaciju odnosno grad odakle ste, već predstavlja jedno ili više mesta koja Vam odgovaraju za razmenu.

Na kraju birate vreme do kada će objava biti aktivna na sajtu (7, 14 ili 30 dana). Ukoliko do isteka odabranog vremena ne produžite trajanje objave, ona će biti automatski obrisana.

Izmena i brisanje objave

Uvek možete promeniti sve vezano za Vašu objavu: Iznos, Layer, proviziju, lokacije ili produžiti vreme trajanja. To radite na stranici Moj nalog i objave, u Tab-u MOJE OBJAVE, klikom na ikonu zelene olovčice u koloni AKCIJE.

Ukoliko objava nije više aktuelna, možete je obrisati klikom na trash ikonu u istoj koloni.

Kontakt između članova

Ukoliko ste zainteresovani za neku objavu, iniciraćete prepisku sa članom koji je postavio objavu klikom na dugme PORUKA iz tabele na naslovnoj stranici. Unesite poruku i izaberite da li će biti prikazan Vaš nickname ili ne i nakon slanja bićete automatski preusmereni na stranicu Prepiske.

Na toj stranici će biti prikazane sve Vaše prepiske. Član koji je postavio objavu biće mailom obavešten da ima novu poruku, a Vi ćete moći da vidite da li je poruka pročitana u vidu plave dvostuke check ikone u donjem desnom uglu Vaše poruke. Takođe, i Vi ćete biti mailom obavešteni kada dobijete odgovor.

Daljom prepiskom dogovorite sve detalje razmene: mesto, vreme i sve ostalo po potrebi. Taj deo je prepušten na volju Vama i Vašem sagovorniku.

Razmena

Prodavac Tethera kupcu prebacuje dogovorenu svotu, a kupac isplaćuje prodavca u dogovrenoj valuti na ruke ili na neki drugi unapred dogovoren način.